Kasteelheer Groep: Bespaar geld, tijd en zorgen met bouwkundig topadvies


Kasteelheer Groep: Bespaar geld, tijd en zorgen met bouwkundig topadvies

AMSTELVEEN - Razendsnel oplopende kosten, tijdschema’s die niet worden gehaald, problematische gebreken die (vaak te) laat aan het licht komen, bergen stress, onmacht… Iedereen die particulier of bedrijfsmatig wel eens met (ver)bouw te maken heeft gehad, herkent op z’n minst een van die factoren. ‘Nederland is het enige land in de EU waar bouwcontrole niet verplicht is, daarom gaat er vaak zoveel mis,’ zegt Amstelvener Frank van den Aardweg van bouwkundig adviesbureau Kasteelheer Groep.

De bevlogen ondernemer runt samen met zijn even gedreven vrouw Ananda van den Aardweg-Hakfoort vanuit de Schweitzerlaan in Westwijk het gewaardeerde adviesbureau, dat zich kenmerkt door een ongekend brede expertise. Van volledige bouwbegeleiding, bouwmanagement en projectbewaking, tot professioneel onderzoek en vernuftige duurzaamheidstoepassingen; Kasteelheer Groep is werkelijk van alle markten thuis.

Voorkomen
Met een kwart eeuw ervaring in de bouw weet Frank als ex-directeur van een groot bouwbedrijf precies wat er allemaal mis kan gaan in de bouw: en dat is, zeker tegenwoordig, veel. Frank zit boordevol anekdotes en kan moeiteloos tientallen, zo niet honderden voorbeelden opsommen van fouten bij kleine en grote projecten. Van lekkende dakkapellen tot constructiefouten bij complete flatgebouwgevels; Frank ziet het nog dagelijks. Kasteelheer Groep is er om ellendige bouwzaken op te lossen, maar vooral ook om ze te voorkomen. Bedrijven, VvE’s, particulieren, gemeenten en schoolbesturen: ze hebben Kasteelheer Groep veelal tot grote tevredenheid in de arm genomen.

Lucratief
Het is vaak een zeer verstandige en vaak ook lucratieve stap  om bij een (ver-)bouwproject, of  bestaande (ver-)bouwproblemen, een belletje aan de Kasteelheer Groep te wagen: voor advies en begeleiding op maat, of bijvoorbeeld voor objectieve kwaliteitscontroles (keuring of rapport bij opleveringen).  ‘Veel mensen denken dat het heel duur is om ons in te schakelen. Maar het is een schijntje als je het vergelijkt met de meerkosten waar mensen heel vaak tegenaan lopen,’ zegt Ananda.

Lekkages & vocht
Kasteelheer Groep is de ultieme expert op het gebied van lekkages en vocht en tochtproblemen, die veelal grote probleem veroorzaken. Niet alleen bij oude of monumentale gebouwen of woningen, maar tegenwoordig zeker ook bij (net) nieuwe projecten. Door de ongekende know-how in combinatie met diepgaand en vakkundig onderzoek (met thermografische camera), maakt dat Kasteelheer Groep problemen gegarandeerd boven tafel krijgt en altijd een passend onafhankelijk advies kan opstellen. Geen tijdelijke lapmiddellen, maar toekomstbestendige  en liefst nog duurzame oplossingen als resultaat.

Duurzaam
Duurzaam werken, dat doet Kasteelheer Groep ook. De comfortabele en bijzonder fraai ingerichte bedrijfslocatie  haalde al eens het nieuws, want er wordt in het vernuftige pand meer energie opgewekt dan verbruikt.  Het kantoor bewijst in feite de expertise en kracht van Kasteelheer Groep. Voor alles op bouwgebied is een goede, kwalitatieve en vaak ook duurzame oplossing; je moet alleen even weten hoe. En bij Kasteelheer Groep weten ze dat als geen ander.

Informatie
Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau | Schweitzerlaan 24 | Telefoon: 020 2620318 | info@kasteelheer.nl | www.kasteelheer.nl

/upload/22/2136/logo.png
Menu
Veenplaats 19 1182 JW  Amstelveen
020-2620318 info@kasteelheer.nl