Dierentehuis Amstelveen krijgt cheque van Kasteelheer Groep


Dierentehuis Amstelveen krijgt cheque van Kasteelheer Groep

AMSTELVEEN - Het Dierentehuis Amstelveen heeft een cheque van 775 euro mogen ontvangen van Kasteelheer Groep. Het bouwkundig adviesbureau uit Amstelveen haalde het bedrag op tijdens de eerste editie van het eigen golftoernooi.

Op 31 mei 2017 werd het eerste Kasteelheer Open Golftoernooi georganiseerd op het AOC (Amsterdam Old Course).

Wedstrijd & clinic
Op deze middag heeft er een short-gun 9 holes wedstrijd plaatsgevonden en daarnaast een golf-clinic. Veel Amstelveense ondernemers waren op deze zonnige dag aanwezig.

Lokaal goed doel
Kasteelheer Groep is niet alleen naamgever van het toernooi, maar heeft ook gemeend een lokaal goed doel aan dit toernooi te verbinden. Kasteelheer heeft alle kosten, inclusief de bijzondere braai-bbq, van het toernooi voor haar rekening genomen. Zodat de volledige opbrengst ten goede komt aan het goede doel.

Vrijwillige bijdrage
Alle deelnemers is gevraagd om een vrijwillige bijdrage te doneren voor het Dierentehuis Amstelveen. 'Hier is massaal gehoor aangegeven Hierdoor hebben wij het prachtige bedrag van €775,- opgehaald,'  aldus Ananda van den Aardweg van Kasteelheergroep.

Overhandiging
Op vrijdag 9 juni heeft Ananda de cheque overhandig aan het Dierentehuis. 'Ze waren hier heel erg blij mee. Het komt zeker goed terecht.'

Informatie
Kijk op de Facebookpagina van het Dierentehuis: https://www.facebook.com/Dierentehuis.Amstelveen/ of de website van het Dierentehuis:  www.dierentehuisamstelveen.nl

 

 

/upload/22/2136/logo.png
Menu
Veenplaats 19 1182 JW  Amstelveen
020-2620318 info@kasteelheer.nl