Nieuws

Wintertijd!

Wintertijd!

dinsdag 12 december 2017 - 09:00

AMSTELVEEN - Frank van den Aardweg en Ananda van den Aardweg-Hakfoort zijn samen met Maarten van Egmond de eigenaren van Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau en onder andere gespecialiseerd in thermografisch onderzoek & advies, bouwbegeleidingen & kwaliteitscontroles, duurzaamheidstoepassingen en Technische Beheer voor VvE’s.

verder lezen

Onderhoud aan uw woning… wanneer en hoe?

Onderhoud aan uw woning… wanneer en hoe?

woensdag 11 oktober 2017 - 12:24

AMSTELVEEN - Ananda van den Aardweg is samen met Maarten van Egmond en Frank van den Aardweg eigenaar van Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau en onder andere gespecialiseerd in bouwbegeleidingen en kwaliteitscontroles, technische beheer voor VvE’s, thermografisch onderzoek & advies en duurzaamheidstoepassingen.

verder lezen

Een stuk bouwgrond, en nu?

Een stuk bouwgrond, en nu?

zaterdag 1 juli 2017 - 10:00

Frank en Ananda van den Aardweg zijn samen met Maarten van Egmond eigenaren van Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau en onder andere gespecialiseerd in, bouwbegeleidingen, bouwteammanagement en kwaliteitscontroles, thermografisch onderzoek & advies en duurzaamheidstoepassingen.

verder lezen

Dierentehuis Amstelveen krijgt cheque van Kasteelheer Groep

Dierentehuis Amstelveen krijgt cheque van Kasteelheer Groep

vrijdag 9 juni 2017 - 15:35

AMSTELVEEN - Het Dierentehuis Amstelveen heeft een cheque van 775 euro mogen ontvangen van Kasteelheer Groep. Het bouwkundig adviesbureau uit Amstelveen haalde het bedrag op tijdens de eerste editie van het eigen golftoernooi.

verder lezen

Duurzaam & esthetisch

Duurzaam & esthetisch

dinsdag 9 mei 2017 - 10:32

AMSTELVEEN - De Kasteelheer Groep, gevestigd aan de Schweitzerlaan in Westwijk, is een bouwkundig adviesbureau waar duurzaamheid bijzonder hoog in het vaandel staat. Maar het innovatieve Amstelveense bedrijf gaat verder dan duurzaamheid alleen: duurzaamheid mag in de visie van de Kasteelheer Groep namelijk nooit ten koste gaan van de esthetiek of het gebruiksgemak van een gebouw.

verder lezen

Het huis van je dromen

Het huis van je dromen

maandag 20 maart 2017 - 14:32

Frank en Ananda van den Aardweg zijn samen met Maarten van Egmond eigenaren van Kasteelheer Groep Bouwkundig Adviesbureau en onder andere gespecialiseerd in thermografisch onderzoek & advies, duurzaamheidstoepassingen, bouwbegeleidingen, bouwteammanagement en kwaliteitscontroles.

verder lezen

/upload/22/2136/logo.png
Menu
Schweitzerlaan 24 1187JD  Amstelveen
020-2620318 info@kasteelheer.nl